• . 1 ) Λογιστικές και Εμπορικές Εφαρμογές

    Η MediaLab δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να εκμεταλλευτούν τα οφέλη μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας, απογειώνοντας την παραγωγικότητά τους.

    Προσφέρει:

    • Εμπορική Διαχείριση
    • Γενική Λογιστική
    • Αναλυτική Λογιστική
    • Διαχείριση Παραγωγής
    • Εφαρμογή Μισθοδοσίας
    • Εφαρμογές Υπολογιστών Παλάμης .(Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (EXVAN)
    • Σύστημα Logistics
    • Σύστημα MIS
    • Σύνδεση με το ηλεκτρονικό κατάστημα

     

    Η συνεργασία των επιμέρους λειτουργιών, με την άμεση υποστήριξη που οι online συνδέσεις παρέχουν, δημιουργούν δύο ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα, το MediaFrameERP.

     Μπείτε στον κόσμο των νέων τεχνολογιών με τις εφαρμογές της MediaLab

    • Καλωσορίσατε στο χώρο της τεχνολογίας…

       

      Επιλογή αξιόπιστης λύσης:

      Η πλατφόρμες εφαρμογών MediaFrameERP έχουν εγκατασταθεί με επιτυχία σε πολλές επιχειρήσεις με εντελώς διαφορετικό αντικείμενο, εμπορικές επιχειρήσεις, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον παραγωγικό τομέα, οργανισμούς του τραπεζικού τομέα, εκδοτικές εταιρείες κ.λ.π. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει την ευελιξία των λύσεων.

       

       

      Επιλογή βελτιστοποίησης και προόδου:

      Η ενσωμάτωση διαδικασιών μέσα στις πλατφόρμες εφαρμογών MediaFrameERP βοηθάει στην βελτιστοποίηση και την πρόοδο των επιχειρήσεων, και την αξιοποίηση των λύσεων από την απλή καθημερινή χρήση μέχρι την λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

      Οι λύσεις, οι αυτοματισμοί και οι διεργασίες που οι εφαρμογές μας διαθέτουν, έχουν σαν αποτέλεσμα να μειώνουν δραστικά τους χρόνους υλοποίησης των εργασιών σε όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα, παραγωγής, αποθήκης, πωλήσεων, διακίνησης, λογιστηρίου.

       

      Επιλογή ευελιξίας:

      Η ευελιξία στην διαδικασία υλοποίησης και η παραμετροποίηση των εφαρμογών στις ανάγκες κάθε λύσης αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του  MediaFrameERP.

      Η ευελιξία αυτή βοηθάει πολλαπλά τις εταιρείες στην ολοκλήρωση του μηχανογραφικού τους συστήματος, είτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση είτε για μετάπτωση από ένα παλιό σύστημα.

      Επιλογή ταχύτητας:

      Οι εφαρμογές MediaFrameERP επιτυγχάνουν εκπληκτικές ταχύτητες.

      Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του SQLServer και των CrystalReports κάνει τη διαφορά τόσο στην έκδοση ενός απλού τιμολογίου, όσο και στην εκτύπωση πολύπλοκων στατιστικών.

      Επιλογή πληροφόρησης:

      Η σημασία της πληροφορίας και τα οφέλη που προσδίδει στην επιχείρηση αξιοποιούνται μέσα από ένα μενού έτοιμων αναφορών με δυνατότητα επιλογής παραμέτρων από τον χρήστη.

       

      Επιλογή σύνδεσης E-shop με ERP

      Μέσω των εφαρμογών MediaFrameERP μπορείτε εύκολα να διαχειρίζεστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

       

      Επιλογή στην αιχμή της τεχνολογίας:

      Η επέκταση των δυνατοτήτων, πέραν των κλασικών λύσεων, με έμφαση στη φορητότητα (ενδεικτικά δείτε καρτέλες πελατών-προμηθευτών ή άλλων λογαριασμών online από το κινητό σας) και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών εξοπλισμού και επικοινωνίας προσφέρουν λύσεις πρακτικές και ευέλικτες, μειώνοντας δραστικά στους χρόνους, την πιθανότητα λάθους και το κόστος.